Behandelingen

Pedicure standaardbehandeling

Een standaard pedicurebehandeling bestaat uit het knippen van de teennagels, verwijderen van eelt en likdoorns en eventueel behandelen van nagelproblemen als ingroeiende nagel. Eelt en nagels worden glad gefreesd en gepolijst met de pedicuremotor. Ik werk met een nattechniek motor zodat de behandeling geheel pijnloos is. De nagelomgeving wordt gereinigd en tot slot krijgt u een korte voetmassage met een speciale voetcréme. Het geven van adviezen over voetklachten of voetverzorging als ook schoeisel behoort ook tot de taak van de pedicure. De eerste keer dat u een pedicurebehandeling ondergaat, zal ik een anamnese (voetonderzoek) uitvoeren en uw gegevens noteren op uw persoonlijke klantenkaart.

Pedicure Extra

Dit is een standaard pedicurebehandeling met als extra een voetscrub of een voet/onderbeenmassage met massageolie.

Voet verwenbehandeling

Het is heerlijk uw voeten eens lekker te laten verwennen.Eerst krijgt u een heerlijk voetenbad met dode zee zout. Uw voeten worden gescrubt. Een scrub verwijdert dode huidcellen, maakt de huid zacht en voorkomt overmatige eeltvorming. Vervolgens breng ik een masker aan op uw voeten. Uw voeten worden warm ingepakt zodat het masker zijn werk kan doen. Tot slot worden uw voeten en onderbenen gemasseerd met een heerlijke massageolie.

Combinatiebehandelingen

Het is mogelijk een standaard pedicurebehandeling te combineren met een voet verwenbehandeling.

Voet-verwen-party kan ook leuk met een paar vrienden onder een genot van een hapje en drankje. Wilt u meer info dan verwijs ik u naar het contact formulieren dan neem ik zo vlug mogelijk contact met u op.

Aanbieding / Actie

Binnenkort meer informatie.

Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#10) This endpoint requires the 'manage_pages' or 'pages_read_user_content' permission or the 'Page Public Content Access' feature. Refer to https://developers.facebook.com/docs/apps/review/login-permissions#manage-pages and https://developers.facebook.com/docs/apps/review/feature#reference-PAGES_ACCESS for details.
Type: OAuthException
Code: 10
Please refer to our Error Message Reference.