Hotstonemassage

Een Hotstonemassage is een massage waarbij gebruik gemaakt wordt van warme (geen hete) stenen.

De gebruikte stenen zijn basalt stenen die door de de jarenlange schurende werking van water en zand glad geworden zijn. Basalt is een hotstonevulkanisch gesteente dat de warmte goed vasthoudt en deze tijdens de massage weer langzaam afgeeft. Met de stenen kan gemasseerd worden, maar ook worden ze op diverse plaatsen gelegd. De combinatie van massage en de warmte van de stenen heeft een heilzame werking op de spieren, het geeft een diepe ontspanning, heeft een ontgiftende werking en helpt het lichaam weer in balans te komen.

De stenen worden opgewarmd in de heater tot een temperatuur van ongeveer 45 graden.
Uw lichaam & de stenen worden ingesmeerd met etherische olie. Om aan de temperatuur te wennen krijgt u alvast in iedere hand een steen. Daarna worden de stenen één voor één op het lichaam geplaatst en begint de massage. Tijdens de massage worden de stenen langzaam en rustig over het lichaam bewogen. Door de warmte van de stenen kan men dieper in het spierweefsel komen, waardoor de massage meer effect heeft.

En waar is dat allemaal goed voor?

  • gewrichtsproblemen
  • doorbloeding
  • spijsvertering
  • blokkades
  • ontgifting
  • rugklachten
  • stress
  • en natuurlijk ook als u eens lekker wilt ontspannen

Hotstonemassage is niet geschikt bij: koorts, infecties, ontstekingen, hartklachten, diabetes, reuma en zwangerschap. Anders in overleg met de huisarts.

Aanbieding / Actie

Binnenkort meer informatie.

Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#10) This endpoint requires the 'manage_pages' or 'pages_read_user_content' permission or the 'Page Public Content Access' feature. Refer to https://developers.facebook.com/docs/apps/review/login-permissions#manage-pages and https://developers.facebook.com/docs/apps/review/feature#reference-PAGES_ACCESS for details.
Type: OAuthException
Code: 10
Please refer to our Error Message Reference.