Stempelmassages

Kruidenstempelmassage

Een Kruidenstempel Massage is een massage met een echte dieptereiniging. De kruiden hebben zo hun eigen werking. Het helpt lichaam en geest te ontspannen. Er wordt een speciaal kruidenmengsel gebruikt cocosdat is samengesteld uit ontspannende en vitaliserende kruiden. Deze kruiden zitten in buideltjes die warm worden gestoomt, deze geuren hebben een rustgevende werking. Uw lichaam komt tot rust, de huid begint te tintelen. U zult zich tijdens de massage maar ook nadien nog heerlijk ontspannen voelen. U zult merken dat u na deze Kruidenstempel Massage er weer een poosje tegenaan kunt. Als eerste krijgt u een lichaamsscrub en warme compressen om te poriën te openen. Vervolgens wordt uw lichaam “gestempeld” met deze warme gestoomde katoenen buidels gevuld met een kruidenmengsel. Tot slot een heerlijke ontspanningsmassage in combinatie met warme Neutrale Massageolie.

Cocosstempelmassage

De Cocos Stempel Massage is een zeer ontspannende en heerlijk geurende massage met een exotisch tintje!De Cocos Stempel Massage is het exotische zusje van de Kruidenstempel Massage en geeft u een vakantiegevoel. Als eerste krijgt u een lichaamsscrub van scrubzout met de geur van verse cocos, en warme kompressen om te poriën te openen.
Vervolgens wordt uw lichaam “gestempeld” met deze warme gestoomde katoenen buidels gevuld met cocos & Lemongrass.
Tot slot een heerlijke ontspanningsmassage in combinatie met warme Cocos Massageolie.

Geen kruiden-cocosmassage bij

  • kanker
  • koorts
  • zwangerschap
  • borstvoeding
  • openwonden
  • ontstekingen

Aanbieding / Actie

Binnenkort meer informatie.

Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#10) This endpoint requires the 'manage_pages' or 'pages_read_user_content' permission or the 'Page Public Content Access' feature. Refer to https://developers.facebook.com/docs/apps/review/login-permissions#manage-pages and https://developers.facebook.com/docs/apps/review/feature#reference-PAGES_ACCESS for details.
Type: OAuthException
Code: 10
Please refer to our Error Message Reference.