Over ons

Mijn naam is Jeannette Koldenhof.In september 2008 ben ik begonnen aan de pedicureopleiding bij het Imko College te Amersfoort. Deze opleiding heb ik met veel plezier gevolgd. In januari 2010 heb ik mijn pedicurediploma behaald.

Ik behandel cliënten alleen volgens afspraak in mijn praktijkruimte, en ik werk volgens de code `van de voetverzorging`, dit zijn richtlijnen met betrekking op hygiëne en milieu. Als gediplomeerd pedicure ben ik natuurlijk aangesloten bij de branchorganisatie ‘ProVoet’. Dit houdt in dat ik mij houd aan de wettelijke eisen en branchenormen op het gebied van hygiëne, arbeidsomstandigheden en milieu. Door het volgen van cursussen en workshops en het bijhouden van vakliteratuur houd ik mijn kennis up-to-date.

Ik vind het belangrijk om ook echt de tijd te nemen voor een behandeling. Ik hoop u te mogen verwelkomen in mijn praktijk!

Aanbieding / Actie

Binnenkort meer informatie.

Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#10) This endpoint requires the 'manage_pages' or 'pages_read_user_content' permission or the 'Page Public Content Access' feature. Refer to https://developers.facebook.com/docs/apps/review/login-permissions#manage-pages and https://developers.facebook.com/docs/apps/review/feature#reference-PAGES_ACCESS for details.
Type: OAuthException
Code: 10
Please refer to our Error Message Reference.